Heb jij leuke ideeën voor het nieuwe seizoen?

Het is alweer het einde van het seizoen. Het tweepalentoernooi is geweest en wat was het warm hè. Maar ondanks de warmte is het weer een succesvolle editie geworden. Nog een algemene ledenvergadering en dan moeten we de hele zomer zonder korfbal door zien te komen.

Maar we zijn achter de schermen al weer druk in voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Voor het tweede jaar hebben we in September een startfeest gepland om het nieuwe seizoen goed te beginnen. Zet de datum van 9 September in je agenda voor een ouderwets gezellig feestje met het thema Hollandse Avond. (We zijn nog op zoek naar mensen die een bardienst van ongeveer 1,5 uur willen doen, meld je aan op activiteiten@svphoenix.nl.)

Menig lid vraagt zich inmiddels af of de jubileumspeldjes nog worden uitgereikt. Dit heeft wat vertraging opgelopen door de overdracht van de ledenadministratie van Fred Bouthoorn naar Jitka Levert. Dit lijkt een eenvoudig klusje maar daar zitten vele haken en ogen aan. Jitka heeft tijd nodig om het systeem te leren kennen. En in zo’n situatie gaan belangrijke zaken als contributie en beheer van het ledenbestand voor, dat zal iedereen begrijpen. Deze zomer gaan we aan de slag om uit te zoeken wie op zo’n felbegeerd speldje zit te wachten.

Voor de rest van het jaar staan een hele reeks leuke, sportieve en gezellige evenementen in de planning. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers voor de organisatie of een bardienstje. Het is altijd mogelijk om je voor een evenement aan te melden om te helpen. Je zit dan niet direct vast aan de organisatie van allerlei andere evenementen. Ik begrijp dat helpen bij één activiteit per jaar leuk is, dus je zit nergens aan vast voor de rest van het jaar.

Iedereen die een goed idee voor een feest of evenement heeft mag dit organiseren voor de vereniging. Maak een overzichtje van je plannen, doelgroep, kosten, opbrengst (eventueel doel voor de opbrengst) en opkomst en mail dit naar activiteiten@svphoenix.nl.

Ik kijk nu al uit naar het volgende seizoen, jullie ook? Een hele fijne zomer en dan laten we eind augustus de gezelligheid weer losbarsten.

Coby van Tuil, bestuurslid activiteiten

zaterdag 17 november 2018