AANSCHERPING CORONA MAATREGELEN

Beste mensen,

Gisteren heeft het bestuur vergaderd over de laatste aanwijzingen vanuit de overheid over de aangescherpte maatregelen. Naar aanleiding hiervan zullen het beleid voor de chauffeurs die de spelers van de bezoekende verenigingen brengen aanpassen.

Omdat de kantine gesloten is en er geen publiek aanwezig mag zijn komt de verplichting tot het vervullen van velddiensten voor de resterende veldwedstrijden te vervallen.

De klaverjassers kunnen helaas de komende periode niet spelen (dat hadden zij zelf ook besloten). De jeu-de-boulers waren al aan de winterstop begonnen, dus de aanpassingen raken hen niet direct.

DE AANPASSINGEN VAN DE CORONAMAATREGELEN VANAF 2 OKTOBER :

• De kantine is gesloten. De looproute voor de toiletten blijft geopend zodat alleen in gevallen van hoge nood van de toiletten gebruik gemaakt kan worden
• Kleedkamers zijn gesloten. Spelers komen omgekleed naar het veld
• Op de eerste training worden de ballen uit het spelershome opgehaald en daarna door een teamlid bewaard
• Op het veld mogen alleen de spelers, trainers / coaches en de scheidsrechter aanwezig van die ploegen die training hebben of een wedstrijd spelen. Bij trainingen mag het team vanaf 15 minuten voor aanvang tot maximaal 15 minuten na afloop op het veld zijn. Bij wedstrijden geldt 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd en maximaal 30 minuten na afloop van de wedstrijd
• Het desinfecteren bij het betreden van het veld en de algemene coronaregels blijven gelden!
• De coronawachten op de trainings- en wedstrijddagen blijven actief en zullen nu er op toezien dat behalve de spelers, trainers/coaches, scheidsrechters er niemand de accommodatie betreedt
• Bij uitwedstrijden zullen alleen de ouders die voor het vervoer van de kinderen (t/m A-ploegen) zorgen worden toegelaten. Concreet betekent dit 4 personen voor een A, B, C of D Ploeg en 2 ouders bij een E of F ploeg. Het voelt wat gek dat we gasten wel toelaten en zelf niet het veld op kunnen, maar we willen in lijn met de richtlijnen handelen en een gastvrije vereniging zijn. De ploeg die speelt zorgt er voor dat er voor de chauffeurs groene stoelen op afstand langs de zijde van de parkeerplaats worden neergezet.
• Andere vereniging kunnen anders omgaan met het toelaten van chauffeurs, dus kijk hiervoor op de website van de vereniging waar je gaat spelen.

Namens het bestuur,

Jan Beunder