ALLEEN MAAR WINNAARS BIJ HENK-VAN-OOSTEN-PINKSTERTOERNOOI

‘Een echt familiegebeuren’, zo noemde een van de deelnemers het jaarlijkse Henk-van-Oosten-pinkster-jeudeboulestoernooi. Met deelnemers van net vijf jaar tot in de tachtig heeft hij gelijk. Van jong tot oud, allemaal bezig op ons Phoenix-veld. .
In tegenstelling tot de vorige stormachtige dag, was het weer fantastisch. Ook het croissantje was heerlijk, de brie, boursin, kruidenboter en het stokbrood prima.

Met vier-en-veertig deelnemers van 15+ zo’n tien ‘jongvolwassenen’ tussen de 4 en 15 jaar, met allerlei aanhang die aan kwam waaien, was het behoorlijk druk en goed toeven op het veld en in het clubhuis. Fanatiek en minder fanatiek, succesvol en minder succesvol werd er gebouled. Met elkaar hebben we er een fijne, relaxte dag van gemaakt.

Natuurlijk werd er ook om de prijzen gestreden. De enthousiaste deelnemers onder de 15 jaar waren zonder uitzondering winnaars. Zij hebben hun uiterste best gedaan, alleen had de een soms meer punten dan de ander. Onze kids kregen allemaal een snoepmedaille Na een spannende finale tussen de broers Kyan en Jory was er een gouden medaille voor de laatste.

Bij de 15-plussers ging het ook meer om het boulen, dan om het winnen en verliezen. Elke deelnemer die niet in de prijzen viel, kon als troost een trekdrop in ontvangst nemen.
De prijswinnaars waren:
– Laatste plaats: Joke Brouwer.
– Derde plaats: Erwin Bruijn,
– Tweede plaats: Remon Wagemakers,
– De glorieuze eerste plaats: Dustin Boorsma.
Uit handen van Netty van Oosten ontvingen zij een cadeaubon, een mooie gehaakte roos en Dustin een gouden medaille.

Een van onze oud-leden, Nel van Wijngaarden, heeft een mooie foto-impressie van de dag gemaakt. Kijk voor haar foto’s op de facebook pagina van SV Phoenix

Ben je benieuwd op welke plaats jij geëindigd bent? Kijk dan hier naar het volledige overzicht

Onze dank gaat uit naar iedereen die mee heeft gedaan of geholpen, op wat voor manier dan ook.

Tot zondag 31 mei 2020, noteer de datum alvast!

zaterdag 16 november 2019
16/11 10:50VEO D1 - Phoenix D1