• Ben jij benieuwd of jij slapend of hard lachend op de film staat? Kom dan aanstaande zaterdag kijken! Spellen, sportende kinderen, schommelen, watergevechten, zwemmen, lachende gezichten, luie houdingen, slapende kinderen en zelfs ook slapende leiding zijn allemaal te zien in de film.

    Aanstaande zaterdag 23 maart is de kampfilm 2023 in onze kantine. De filmzaal gaat om 18.45 uur open en de film start om 19.00 uur tot ongeveer 20.30 uur.

    Ben je mee geweest op kamp of zou je graag ook mee willen? Dan is dit een leuke avond om de geweldige kampsfeer (her) te beleven en te zien wat er zoal gebeurt in een week Phoenix Zomerkamp.  Iedereen is welkom om de kampfilm te komen kijken, dus ouders mogen natuurlijk ook!

    Bij de leiding gaat het nu al kriebelen en de eerste ideeën ontstaan alweer over wat we komend kamp allemaal gaan doen. In het diepste geheim worden nieuwe spellen en een nieuw thema bedacht ... Hou de eerste week van de zomervakantie vrij voor een geweldig nieuw kamp! Zomerkamp 2024 is van zaterdag 13 juli t/m vrijdag 19 juli.

    Tot zaterdag 23 maart!

    De Kampleiding