Bericht van de coach van Phoenix 1

Laatste summerjam

Wat was het gezellig druk op het veld vandaag. Heel veel gezinnetjes met heel veel kleintjes die lekker konden dansen, ravotten en kruipen. Anders was het voor de spelers die trainden in een benauwde atmosfeer ook al gaf het kwik maar 24 graden aan. Sommige spelers hadden het na een uur echt wel zwaar. Hoofdpijntjes, kippenvel en lichte uitdrogingsverschijnselen waren een indicatie om het na 75 minuten maar voor gezien te houden. Daarna was het toch best wel gezellig onder de beschutting van de Phoenix Kantine en liep de omzet van drie summerjams op naar 1024 euro. Eigenlijk 1 gigabyte dus, klinkt beter toch? Komende dinsdag gaan we beginnen aan een nieuw (corona) seizoen en zaterdag is de 3 kamp op ons veld. Weidevogels en Des komen op bezoek en de Phoenix selectie die sterk verjongt is kan dan flink aan de bak. Om 14 uur is de eerste wedstrijd en natuurlijk hoop ik dat iedereen  komt kijken (niet zingen en schreeuwen want dat mag dan weer niet). Ik hoop dat niemand in aanraking komt met een corona geval zoals bij Meervogels) en dat we allemaal thuisblijven als er maar enigszins aanleiding is dat er sprake is van corona. Ik hoop dat het allemaal gaat lukken en bedank langs deze weg de vrijwilligers en kantine commissie (Coers, Willie en Natas) voor jullie bijdrage aan Summerjam. Nu gaat het pas beginnen!