De kantinecommissie

De 2e veldhelft van het afgelopen seizoen is de kantinecommissie druk geweest. We hebben allemaal gemerkt dat er een gevarieerd aanbod is geweest van allerlei heerlijke broodjes op de zaterdagen, met zorg en aandacht bereid door de dames en heren achter de bar en in de keuken. Ook achter de schermen is er hard gewerkt en zijn er belangrijke zaken opgepakt, onder andere het nieuwe Reglement exploitatie en clubgebouw en “Alcohol in de kantine”.

De voorzitters taken zijn door Vincent van Dijk overgedragen aan Natascha Rombouts. Vincent is het afgelopen jaar verhuisd en gaat weer actief korfballen bij een vereniging in Den Haag. Raymond Chardet heeft

zijn taken, onder andere de inkoop ook overgedragen aan Natascha Rombouts en is terug getreden als actief lid van de kantinecommissie. Raymond blijft wel beschikbaar voor advies en goede raad aan de KC.

Wij willen Raymond bedanken voor zijn jarenlange positieve inzet voor de kantinecommissie en de vereniging. Hij blijft dit gelukkig ook nu nog doen vanuit de klusploeg en als materiaalman van Phoenix.

De kantinecommissie is uitgebreid met de nieuwe leden Mieke Tule en Henny Pape. Zij gaan met de overige leden van de commissie, Willie Molenaar en Rini Makkus de uitdagingen van het komend seizoen aan.

• Voorzetten en uitbreiden van een gezond, lekker en gevarieerd aanbod aan hapjes en drankjes voor de sporters en het publiek.
  • Wekelijks de bezetting van de bar rond krijgen, uiteraard met hulp van leden en ouders !
  • Aandacht voor de regelgeving rond schoonmaak, sociale hygiëne en de communicatie
  • Verder op orde brengen van inkoop en voorraad beheer.
  • En uiteraard, verder uitbreiden van deze gezellige commissie.

zondag 29 maart 2020
Phoenix 1 - DKV Victoria 1 -