Denk jij Frans te kunnen verslaan?

Op zaterdag 7 januari 2017 om 20.30 uur zitten er weer heel veel Phoenixleden voor de buis om het begin van Wie is de Mol 2017 te kijken op NPO1. Er wordt onderling gepraat en gespeculeerd over mogelijke molacties en  wie iedereen verdenkt als mol.

Sinds een paar jaar is er ook een app, met hieraan gekoppeld een spel waarbij je voor de eer strijdt voor de ontmaskering van de Mol. Vorig jaar speelden veel mensen van Phoenix mee in een eigen poule.  Het lijkt ons leuk als we dit jaar met veel Phoenixleden in 1 grote poule meespelen met dit spel. Over de monsterscore van Frans van der Starre praten we niet meer, die had vorig jaar namelijk de maximale score behaald in dit spel…

Wil jij ook meedoen met de Phoenixpoule “Phoenix is de mol”? Download de WIDM app op je telefoon en maak een account (is niet heel veel werk). Geef je gebruikersnaam door via de webredactie@svphoenix.nl en zet erbij dat je mee wilt doen met WIDM. Je krijgt z.s.m. de uitnodiging toegestuurd. We hopen op veel deelnemers en heel veel lol.

De Mol