Gedrags- en huisregels

We streven bij Phoenix naar een veilig sportklimaat. Daarom publiceerde we de contactgegevens van onze vertrouwenspersonen bij Phoenix. Hier kunnen leden terecht als er zaken binnen de vereniging spelen die indruisen tegen de regels die de wet ons voorschrijft of die ons door de bond zijn opgelegd. Ook binnen de vereniging hebben we regels en afspraken waarvan we verwachten dat iedereen die kent en zich daaraan houdt. De zogenaamde gedrags- en huisregels van Phoenix.
Deze gedrags- en huisregels zijn onlangs ge-update. Een mooi moment dus om ze weer eens onder ieders aandacht te brengen. De vereniging dat zijn wij immers met zijn allen. En ook een veilig sportklimaat maken we met zijn allen. Niet alleen door ons aan de regels te houden, maar ook door die regels uit te dragen en elkaar, waar dat nodig is, aan de regels te herinneren.

Hier staan de gedrag- en huisregels.