Gezocht – Administrateur SV Phoenix

Na vele jaren de administratie voor Phoenix gevoerd te hebben, zal Norman Huisman aan het einde van het seizoen zijn taken als administrateur neerleggen. Dit maakt dat we op zoek zijn naar een opvolger.

De administrateur is ter ondersteuning van de penningmeester. Wij zoeken een vrijwilliger voor het voeren van de financiële administratie. De werkzaamheden betreffen het wekelijks verwerken van de administratieve transacties (inkoopfacturen, declaraties, bankmutaties en kastransacties) en het wekelijks klaarzetten van de betalingen in een bankbestand, het maandelijks factureren en incasseren van de contributie, jaarlijks (helpen) opstellen van de jaarverantwoording voor de Algemene Ledenvergadering en het ondersteunen van de penningmeester met financiële informatie.
De taakbelasting bedraagt gemiddeld 1-2 uur per week over het gehele jaar en in delen van het jaar ongeveer 2-4 uur per week, uiteraard naar eigen inzicht in te delen, met een iets hogere belasting in de periode van de jaarovergang.

Wat zoeken wij
Wij zoeken een geïnteresseerd lid of ouder van een lid die het leuk vindt om het financiële reilen en zeilen van de vereniging te helpen beheersen, zodat op een goede wijze de financiële huishouding wordt gevoerd.
Heb jij oog voor details, ervaring met het werken in een boekhoudpakket en het opstellen van financiële verantwoordingen, een gedegen kennis van excel en affiniteit met ict systemen? Wil jij onze vereniging helpen goed om te gaan met het geld van de leden?
Meldt je dan nu aan bij: penningmeester@svphoenix.nl

Hier kun je ook terecht voor eventuele vragen.