Kleding nieuws

Zoals jullie weten is Hummel nu alweer een paar seizoenen kledingleverancier van Phoenix. De wedstrijdshirts zijn speciaal voor Phoenix ontworpen en blijven altijd vast in het assortiment. De clublijnen voor trainingspakken en inschietshirts blijven gemiddeld 3-5 jaar in het assortiment. Helaas gaat de huidige lijn (Hummel Paris) van de trainingspakken en inschietshirts uit het assortiment en zijn daarom ook nog maar beperkt leverbaar. Hierdoor zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe lijn die past bij Phoenix en veel overeenkomsten heeft met de huidige lijn. De komende 3-5 seizoenen zal de nieuwe clublijn van Phoenix “Hummel Valencia” worden. De Phoenixkleding is net als de afgelopen seizoenen verkrijgbaar bij Sport2000 Zoetermeer. Sport 2000 zal aan het begin van het seizoen een verkoopdag houden op het terrein van Phoenix. Als de datum definitief is ontvangen jullie hier meer informatie over.