Nieuwe trainingspakken voor onze bondsscheidsrechters

Onze bondsscheidsrechters hebben een paar weken terug namens Phoenix de officiële trainingspakken in ontvangst mogen nemen en gaan nu volledig in stijl naar hun wedstrijden buiten de deur toe. Deze scheidsrechters zorgen ervoor dat wij als Phoenix ruim aan onze bondsverplichtingen voldoen.
In de zaalperiode incasseren wij als Phoenix de maximale bonus vanuit de Rompregeling + een zevental wedstrijden verkocht aan een andere vereniging.
Op het veld zijn er inmiddels 44 wedstrijden gefloten (van de 49 nodig), daar verwachten we ook weer een mooie plus voor de vereniging bij te kunnen schrijven.

Op de foto van links naar rechts: Romeo Mahadewsing, Jaap Toet, Emiel Kaper, Rik van Heerden en Danny Steentjes. Ruben Nouwt ontbreekt helaas op de foto.

CKZ