Sponsormogelijkheden

Phoenix is altijd op zoek naar nieuwe sponsors. In ruil voor bijvoorbeeld shirtsponsoring, reclameborden langs het veld of een banner op de website steunt u onze vereniging bij haar ontwikkeling. Phoenix gebruikt uw financiële bijdrage onder andere voor nieuwe ballen, nieuwe korfbalpalen en onderhoud van het clubhuis. Op deze pagina vindt u meer informatie over sponsoring bij Phoenix. Heeft u vragen over sponsoring, dan kunt u terecht bij de leden van de sponsorcommissie op het mailadres sponsorcommissie@svphoenix.nl

De bekendste vorm van sponsoring bij sportverenigingen is het adverteren op de wedstrijdshirts. Met een logo en een duidelijke naam op de voorkant of de mouw van het shirt bereikt u het publiek. En bij de eerste wedstrijd en bij kampioenschappen en promoties verzorgt Phoenix publicaties voor lokale media. Natuurlijk met een foto waarop de spelers het shirt presenteren. Naast shirtsponsoring kunt u ook andere onderdelen van het tenue sponsoren. Bijvoorbeeld op de achterzijde van trainingspakken of inschiet shirts. Ook het sponsoren van sporttassen behoort tot de mogelijkheden.

RECLAME OP SPORTKLEDING

• Logo op de borst van het wedstrijdshirt (maximale grootte A4, effectief A6 formaat)
  • Logo op de mouwen van het wedstrijdshirt
  • Logo op ‘inschietshirts’
  • Logo op de achterzijde van trainingspak
  • Logo op sporttassen

Phoenix heeft een moderne kunstgras accommodatie voor het spelen van de wedstrijden en trainingen. De zijkanten van het veld zijn ideale plekken om een reclamebord van uw organisatie op te hangen. Niemand die op het veld aanwezig is zal deze borden ontgaan. Aan de zijde het dichtst bij het clubhuis kunt u ook een dubbelzijdig bord plaatsen, zodat uw reclame van twee kanten te zien is. Als u dat wilt, kunnen wij het bord voor u laten maken. Wij vragen dan eerst een offerte voor u aan.

RECLAMEBORDEN LANGS HET KUNSTGRASVELD

• Reclameborden hebben een afmeting van 2,10 meter bij 0,8 meter
  • Enkelzijdig reclamebord
  • Dubbelzijdig reclamebord

ADVERTEREN

• Web banner
  • Poster in A2- of A3-formaat in het clubhuis

Hier vind u de algemene bannerbepalingen.

Als een korfbalvereniging ergens nooit genoeg van heeft, zijn het wel wedstrijdballen. We zijn dan ook erg blij met elke bal die uw bedrijf wil sponsoren. Als tegenprestatie mag u de bal zelf overhandigen aan de scheidsrechter en nemen wij uw naam op in het sponsornieuws op de website. Naast sponsoring bij competitiewedstrijden kunt u ook sponsoren bij evenementen van Phoenix. Bijvoorbeeld het tweejaarlijkse schoolkorfbal toernooi of de jaarlijkse kennismakingscursus voor basisschoolleerlingen. Bij zo’n evenement kunt u bijvoorbeeld de limonade sponsoren, de saté kraam of de ijscoman. Net wat u aanspreekt.

OVERIGE SPONSORMOGELIJKHEDEN

• Wedstrijdbal
  • Evenementensponsoring

Als u zelf nog een ander idee heeft, horen wij dat graag. Phoenix stelt een persoonlijk contractvoorstel voor u op. Wilt u een contract voor meerdere jaren afsluiten of kiest voor combinaties van sponsoring, wij maken graag een aanbieding op maat voor u.

Voor meer informatie over sponsoring bij Phoenix kunt u contact opnemen op het mailadres sponsorcommissie@svphoenix.nl

zondag 29 maart 2020
Phoenix 1 - DKV Victoria 1 -