Wil jij Phoenix gratis sponsoren? Dat is nu mogelijk!

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar SponsorKliks.

Door op deze link te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert jouw sponsordoel een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via jouw sponsordoel kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.

Namens Phoenix alvast hartelijk bedankt voor jullie bijdrage!

In 2017 zijn er voor het eerst meer aankopen gedaan via mobiel (smartphone en tablet) dan via desktop. En deze trend heeft zich verder doorgezet en zal zich logischerwijs ook in de toekomst verder voortzetten.

Om het mobiele gebruik van SponsorKliks aan te moedigen hebben wij enige tijd terug een SponsorKliksapp (voor Android en Apple) laten ontwikkelen.

Via de app is het nog gemakkelijker om direct een bestelling te doen via de SponsorKlikspagina van jouw favoriete vereniging. Bovendien kan je via de app snel naar het transactie-overzicht van jouw vereniging. Wel zo handig om te controleren of jouw bestelling ertussen staat!

LET WEL OP HET VOLGENDE!

Wanneer je via onze app naar een webwinkel gaat die ook een eigen app heeft, dan zal die webwinkel app in veel gevallen automatisch worden geopend (mits je die al eerder op je telefoon geïnstalleerd had).

In dat geval vervalt de commissie aangezien er via de app van die webwinkel geen affiliatelinks kunnen worden geregistreerd.

De registratie van de commissie kan dus alleen maar wanneer gebruik wordt gemaakt van de (mobiele) website van de webwinkel, en dus niet via de App.

Meerdere verenigingen sponsoren?

Heb je meerdere verenigingen die je de commissie gunt dan kan je eenvoudig wisselen van vereniging. Zo sponsor je steeds een andere vereniging.

Wil je slechts één vereniging sponsoren dan selecteer je alleen de eerste keer dat je de app download jouw vereniging. De volgende keer dat je de app opent hoef je alleen nog maar de webwinkel te selecteren om je vereniging te sponsoren.

zondag 29 maart 2020
Phoenix 1 - DKV Victoria 1 -