Verandering wekelijkse opstellingen

Hierbij willen wij u informeren dat wij namens het wedstrijdsecretariaat de wekelijkse opstellingen in een nieuw jasje hebben gestoken. Wij zullen u een overzicht sturen van de rijbeurten en zaalwachten zodat u dit alvast in uw agenda kunt noteren. Daarnaast zullen wij u via de teamouders wekelijks informeren over de afmeldingen & invallers in de diverse teams.

Het overzicht van alle afmeldingen & invallers verzenden we elke zondag naar de teamouders en website. Daarbij een dringend verzoek om ruim van tevoren af te melden zodat wij op tijd eventuele reserves kunnen regelen.

De wedstrijden kunt u op de website van Phoenix en op de KNKV-app vinden.

Wat kunt u dus van ons verwachten:

• Een overzicht van alle wedstrijden met daarbij de zaalwacht & rijbeurten ontvangt u aan het begin van het veld of zaalseizoen via de ouder-groepsapp op Whatsapp. Dit bestand staat ook hier: Totaal overzicht rijbeurten&zaalwachten
  • Wekelijks ontvangt u via de ouder-groepsapp op Whatsapp een overzicht van de afmeldingen (blessures) en invallers

Voor het zaalseizoen kunt u zich voor de B & C-aspiranten afmelden bij:

Petra v.d. Meer

Telefoonnummer: 06-17585961

Email: petra@vd-meer.net

Voor het zaalseizoen kunt u zich voor de E & D -pupillen afmelden bij:

Myra Nieland

Telefoonnummer: 06-40241656

Email: imromyra@ziggo.nl

Heeft u vragen, schroom dan niet contact op te nemen. Een heel sportief zaalseizoen gewenst!

Met vriendelijke groet,

Astrid Kroes (afmeldingen aspiranten veldseizoen), Petra v.d. Meer (afmeldingen aspiranten zaalseizoen), Ester Koemeester (afmeldingen pupillen veldseizoen), Myra Nieland (afmeldingen pupillen zaalseizoen)

zaterdag 26 juni 2021
ODO B2 - Phoenix B29 - 5