Weer de zon in!

Zeer gewaardeerde leden,

Afgelopen weekend heeft het eerste speelweekend van het veld weer plaats gevonden. De zondag kenmerkte zich door een zonnige dag waarin het vlaggenschip van onze vereniging de eerste punten heeft kunnen behalen in een spannende wedstrijd tegen mid-fryslan.

Ook de jeu-de-boulers hebben weer in de zon kunnen genieten van de zondag. Het is goed om te zien dat zowel jong als oud met plezier bij Phoenix komt. Naar mijn idee een uniek gegeven waar we als Phoenix zijnde trots op mogen zijn.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om de volledige kledinglijn naar Zoetermeer te verhuizen. De handtekening hiervoor is inmiddels gezet en op korte termijn kan iedereen alle wedstrijdkleding aanschaffen bij Sport 2000. De benodigde informatie hieromtrent staat reeds op onze website. Omdat het wedstrijdtenue wat langer op zich heeft laten wachten en de inschietshirts al eerder beschikbaar waren, heeft u wellicht de B soms in het blauw zien spelen. Dit omdat Westeinder adviesgroep bereidt is geweest om dit seizoen Phoenix B1 te sponsoren. Uiteraard zijn wij hier als Phoenix blij mee, en hebben we ervoor gezorgd dat deze sponsoruiting ook te zien is in de wedstrijden.

Verder kan ik melden dat we het dit seizoen op scheidsrechtersgebied en de bijbehorende verplichtingen vanuit de bond meer dan goed doen. In de zaal hebben we (veel) meer kunnen doen dan de verplichting vanuit de bond. De prognose voor het veld laat een zelfde beeld zien, een resultaat die een groot compliment verdient voor onze scheidsrechters, begeleiders en beoordelaars.

Ik hoop jullie allen ook in de komende periode weer met veel plezier te mogen zien bij Phoenix.

Namens het bestuur,

Ruben Nouwt