• Welkom op de nieuwe kamppagina van Zomerkamp 2024!

  We gaan bijna op kamp naar onze tweede kantine, kamphuis de Kwartjesberg, in Drouwen. Zaterdag 13 juli verzamelen we om 9.15 uur bij de kantine, vergeet je lunch niet voor in de bus. Vlak voor vertrek kunnen de kinderen die medicijnen hebben deze inleveren bij de leiding, dus niet in de koffer. De koffer moet worden ingeleverd op donderdag 11 juli om 19.00 uur in de kantine. Vrijdag 19 juli komen we weer terug, we verwachten rond 13.00 uur in Zoetermeer aan te komen.

  Het kampthema voor 2024 is: MULTICOLOR. We gaan deze week van de ene kleur naar de andere. Ik kan je al verklappen dat de eerste dag de RODE dag zal worden. Het zal erg leuk zijn als uw kind iets roods aan heeft op deze dag. In willekeurige volgorde gaan we naar BLAUW, GEEL, GROEN, ORANJE, BLAUW en MULTICOLOR. Misschien handig met het inpakken van de kleding voor in de koffer ...

  Mocht u vragen hebben over het kamp kunt u deze natuurlijk ook stellen aan een van de kampleiders.

  Veel informatie staat in de kampbrief en de algemene informatie:

  Kampbrief 2024

  Algemene informatie 2024

  Zomerkamp 2024 is van zaterdag 13 juli t/m vrijdag 19 juli. Met het inschrijfformulier kunt u uw kind aanmelden voor het kamp tot en met 31 mei. (inschrijving gesloten) We hebben een grote groep kinderen, 41 aspiranten en 42 pupillen! Laten we met z'n allen een hele leuke week van maken!

  Wil je nog voor kamp een kampfilm kijken? Dat kan vanaf nu tot en met het kamp, hierna is de link niet meer werkzaam. Er zijn nog oudere kampfilms toegevoegd, dus nog meer kijkplezier. De films zijn afgeschermd met een wachtwoord, wil je het wachtwoord weten? Stuur dan een mail naar de webredactie@svphoenix.nl of stuur Bob een berichtje.

  KAMPFILMS van 2005 t/m 2023


  Wij hebben er zin in!

  De Kampleiding