• Klaverjas

  Informatie Klaverjassen “Het Onderdoortje”

  Om de vrijdagavond wordt er bij Phoenix gekaart. We spelen elke avond drie ronden in wisselende teams. Je speelt dus steeds met en tegen andere spelers. De gezelligheid staat hierbij centraal terwijl er ook serieus gekaart wordt.  De punten worden per avond bijgehouden en in een totaalstand. Ook als je een avond  niet meespeelt krijg je punten en blijf je natuurlijk meedoen in de totaalstand.

  Elke speelronde leggen alle kaarters 2 euro in, dit wordt gebruikt voor een prachtige kerstattentie aan het einde van het jaar voor alle kaarters.

  Naast de vaste kaartavonden op de vrijdagen organiseren we met Pasen en met Kerst een toernooi. Druk bezochte avonden met een hapje, een drankje en mooie prijzen. Deze toernooien zijn voor iedereen die wil en kan kaarten toegankelijk, deze evenementen worden via de website aangekondigd.

  Meedoen!??

  Hebt u interesse om eens te kijken of het bij u past, neem dan gerust contact met ons op. Of kom langs op vrijdagavond.  U kunt dat doen door gewoon eens met één van de klaverjassers te praten of u laat even bij ons een berichtje achter, dan nemen wij contact met u op.

  Contactpersonen klaverjas “Het Onderdoortje”

  Wim Brekelmans klaverjas@svphoenix.nl

  Hans Ouwerkerk klaverjas@svphoenix.nl