• KNKV app

  Het gebruik van de KNKV app is niet meer weg te denken in de korfbalwereld. Je kan hier heel veel informatie vinden van de wedstrijden, standen en bijvoorbeeld de lokatie van de wedstrijden. Echt handig om te downloaden op je telefoon. Voor verschillende telefoons is er een app ontwikkeld.

  Downloaden
  App store: KNKV app IOS downloaden
  Android: KNKV app Google downloaden


  Registreren
  Voordat je de app kan gebruiken moet je je eenmalig registreren. Dit doe je door hetzelfde emailadres te gebruiken wat bij Sv Phoenix bekend is. Je krijgt dan alle informatie op je telefoon over jouw team.

  Is jouw emailadres nog niet bekend bij Sv Phoenix of je weet niet meer welk emailadres je gebruikt, kan je een berichtje sturen naar Cora, 06-81122764. Wij koppelen jouw gegevens aan jouw account en kan je de juiste informatie vinden op de app

  Meer informatie
  Je vindt veel informatie over deze app en veelgestelde vragen op de website van van Sportlink.

   

  Informatie voor trainers en scheidsrechters
  Wedstrijden worden vastgelegd via de app. Het wedstrijdformulier moet door de trainer en scheidsrechters worden ingevuld. Het wedstrijdformulier wordt door de trainer voor de wedstrijd ingevuld. Deze wordt gecontroleerd door de scheidsrechter en na de wedstrijd aangevuld. Mocht je meer informatie willen: Gebruikerhandleiding Digitaal Wedstrijdformulier (DWF)

  Mocht je geen digitaal wedstrijdformulier zien in de app als trainer of scheidsrechter en je bent wel goed ingelogd, neem dan contact op met Cora.